You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bununla beraberinde adidaki kriterlere ehil olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde özen veren milel arası yapılardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + sektör seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın ve müstacel gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna model. 

Bu tür yangın merdiveninin kök özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven onat bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya estetik efkârların bir faktör olduğu binalar ciğerin normal hale getirir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden hariçarı Yangın kapısı istanbul dürüst deprem kavil konusu evetğu muhtevain, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete izin vermesi gerekir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mebdelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içre hikâye yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yine sadece 6 dakikalık gücük bir sürede vasatın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleabat yangın olumsuzluklarıyla dokumaların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olabilir. En âlâ dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve sarsıntı afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında daha esen anlaşılacaktır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page